пятница, 17 марта 2017 г.

Якщо ми будемо вчити сьогодні так,
як ми вчили  вчора, то вкрадемо
 в дітей завтра.
                                          Джон Дьюї

Шановні колеги!

Матеріали, що входять до розділу «Методична служба школи-інтернату «Джерело», висвітлюють питання інноваційного підходу до управління науково-методичною роботою з педагогічними кадрами в умовах реалізації державних стандартів загальної середньої освіти у спеціальних навчальних закладах.
      Стандарти обумовлюють новий статус учителя й нові вимоги до нього – він отримує статус керівника пізнавальної діяльності учнів, що розширює його роль в освітньому процесі.
Найважливішим чинником, що забезпечує успішність цього процесу, є системність і компетентність усіх видів супроводу щодо реалізації державних стандартів. Цей чинник актуалізує необхідність модернізацій методичної служби школи, тому що саме вона є основною ланкою в системі забезпечення якісної освіти.
В розділі «Методична робота» представлені основні теоретико-практичні засади організації науково-методичної роботи в школі-інтернаті «Джерело» та зразки напрацювань всіх структурних підрозділів методичної служби.
До уваги колег-однодумців   чітко змодульована система науково-методичної роботи в спеціальному загальноосвітньому навчальному закладі. При цьому, велика увага надається побудові організаційної структури  науково-методичної роботи (представлені схеми, діаграми, моделі, фотоматеріали).
Сподіваємось, що знайомство із сайтом «Джерела» надихне вас на творчі здобутки та натхненну працю, адже, як сказав великий І.Франко: «Кожна хвиля, кожне місце добре для почину; кожний нехай починає сам від себе, в своєму крузі, в межах своїх здібностей і компетенцій».

                                         Дякуємо за довіру!







Комментариев нет :